Bernie’s wanten, een weegschaal en Among Us

Tussen-aflevering: Een weegschaal, Bernie’s wanten en Among Us

[Wil je tegelijkertijd naar de podcast luisteren? Klik hierboven op de ‘play’ knop op de audioplayer!]

Hallo allemaal en welkom bij de korte aflevering van deze week. Ook een kort, rap mededelingetje voor vandaag: de lange aflevering gaat niet deze week, maar volgende week uitkomen. Ik heb de voorbije weken iets minder tijd gehad, dus ik hoop deze week nog goed te kunnen voortwerken aan die aflevering om hem dan tegen volgende woensdag af te hebben.  


Nederlands

Hier zijn de vijf dingen die me vorige week gelukkig hebben gemaakt:

  1. Het VR Development studeren gaat goed. Stapje per stapje geraak ik verder in dat onderwerp en het blijft me uitdagen, wat ik echt leuk vind.
  2. Ik heb een slimme weegschaal gekocht omdat het enorm lang geleden is dat ik mezelf gewogen heb en ik wil mijn gewicht wat bijhouden. Blijkbaar ben ik bijna 10 kilo bijgekomen sinds de laatste keer dat ik me gewogen heb. Wat dat wel een beke een verrassing was.
  3. Ik heb een online spelletje gespeeld met een paar vrienden en het was een heel aangename ervaring. Het spelletje heet ‘Among Us’. Ge loopt rond op een ruimteschip terwijl ge taken moet volbrengen, maar er is een verrader onder ulle, die u één voor één vermoordt, en ge moet uitzoeken wie het is. Het lijkt enorm op een digitale versie van het gezelschapspelletje ‘weerwolven’, moest je dat ooit gespeeld hebben.   
  4. Ik ben blij dat de inhuldiging van president Biden goed is gegaan en dat hij terug toetreedt tot het Klimaatakkoord van Parijs. We hebben echt de grote landen hierin nodig, want als ze het niet doen, ziet onze toekomst er redelijk somber uit. 
  5. De memes met Bernie Sanders en zijn wanten. Die zijn gewoon hilarisch. Ik heb nog nooit een meme zo viraal zien gaan als de deze en ik heb er echt goed mee kunnen lachen.  


Engels

And now in English.

5 things that made me happy last week:

  1. Studying VR development is going well. Step by step I’m getting further into this subject and it keeps challenging me, which I really like.
  2. I bought a smart scale because it’s been ages that I weighed myself and I want to track my weight. Apparently, I gained almost 10 kilos (that’s about 22 pounds) since the last time I weighed myself. Which was a bit of a surprise, really.
  3. Played an online game with a couple of friends and it was a really nice experience. The game is called ‘Among Us’. You run around a spaceship completing several tasks, but there is an impostor among you, who kills you off one by one, and you need to find out who it is. It looks a lot like a digital version of the board game ‘werewolf’, if you ever played that one.
  4. I’m happy the inauguration of president Biden went well and that he is rejoining the Paris Climate Agreement. We really need to have the big countries in on this because if they don’t, our future will look pretty bleak. 
  5. The memes with Bernie Sanders and his mittens. Those are just hilarious. I’ve never seen a meme go as viral as this one. Really had a good laugh with those. 

En voila, dat was het weer voor vandaag. Geniet nog van ulle week en tot snel! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.