Verjaardagsfeestjes, een techno BBQ en het museum

5 dingen waar ik dankbaar voor ben (vanaf nu enkel in het Nederlands!):

Mijn vader en broer zijn jarig geweest het voorbije weekend. Een goede reden om nog eens samen te komen met de familie. Het was alweer even geleden en deze keer kon de bomma er eindelijk terug bij zijn! Dat is de eerste keer dat ik ze zag met de andere familie erbij sinds voor de lockdown gebeurde. We hebben lekker gegeten en goed gebabbeld. Het deed deugd om zo eventjes het gevoel te hebben dat alles terug ‘normaal’ was. 🙂 

Een vriend organiseerde een barbeque bij hem thuis. Hij heeft ook een professionele muziekinstallatie, dus dat was de ideale moment om nog eens goed te dansen op wat goeie, luide techno tot in de late uurtjes! 🙂 Dat heeft enorm veel deugd gedaan! 

De ‘boost groep’ bij de organisatie waar ik zelfstandige aan het worden ben, is geweldig. Ik kom er altijd buiten met meer energie. We komen elke maand voor een paar uurtjes samen met een achttal zelfstandigen om te praten over datgene waarmee we bezig zijn en waar we het moeilijk mee hebben. Ik vind het enorm verrijkend om van anderen te horen wat zij doen en hoe ze omgaan met verschillende uitdagingen! 

Naar een museum geweest met een goede vriendin van me. We zijn naar een tentoonstelling over Aboriginal kunst geweest. Zeer interessant! Daarna zijn we nog iets gaan eten met wat andere vrienden in een Libisch restaurant. Echt lekker!

Ik probeer een maandje vakantie te pakken! Ik zeg ‘proberen’, want ik vind het niet makkelijk om dat te doen. Ik werk graag en veel aan ‘Op z’n Vlaams’, waardoor ik soms wat vergeet dat vrije tijd en vakantie ook belangrijk is. Voor deze maand heb ik dus besloten om even niets te doen. Het lukt momenteel nog, maar het is zeker niet makkelijk! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.