Feestjes, playfights en Dune

5 dingen waar ik dankbaar voor ben:

Nu meer en meer mensen gevaccineerd zijn en de corona regels stilaan worden losgelaten, merk ik dat ook wel in mijn sociale activiteiten.

Een eerste activiteit was een feestje bij ons thuis tijdens het weekend, waarvoor we een aantal vrienden hadden uitgenodigd. Zalig feestje en veel goede herinneringen aan over gehouden. Voor herhaling vatbaar. 🙂

Iets dat ik dat weekend heb georganiseerd was een ‘playfight’. Redelijk moeilijk om uit te leggen, heb ik gemerkt, maar je kan het een beetje zien als het speelvechten dat je vroeger deed met je broers of zussen of vrienden, maar dan op een veiligere manier. Dat was een groot succes en mensen wouden dat nog eens doen, dus ik ga dit de komende tijd nog organiseren. 

Recentelijk naar een techno feestje geweest in Gent. Fantastisch. De hele tijd staan dansen op goede muziek. Ik voel het aan mijn voeten nu ^^

Dune gaan zien in de cinema met een vriendin van me. Wauw, dat was de moeite. De landschappen, de muziek, het verhaal. Allemaal zeer goed weergegeven. Ik kan niet wachten op het tweede deel 🙂

In het begin van september een lange wandeling in het bos gemaakt met een vriendin. Daar per toeval dan een zeer gezellig cafeetje gevonden, waar we dan wat gedronken en gegeten hebben. Echt een heel leuk dagje! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.