Amsterdam, Wortel Kombat en vrienden terugzien

5 dingen waar ik dankbaar voor ben:

Al even geleden dat ik nog een ‘5 dingen waar ik dankbaar voor ben’ geschreven heb. Ik ben dan ook zeer druk bezig geweest. 🙂

Ik ben naar Amsterdam geweest eind oktober om er mijn verjaardag te vieren. Ik was nog nooit in die stad geweest, dus dat leek me wel de moeite om eens te doen. Echt wel een mooie stad! Veel rondgewandeld. Het was zeer regenachtig toen ik er was, maar dat geeft alleen maar meer excuses om ergens binnen te gaan zitten en wat nieuw vegan eten te proberen (de pitta met gefrituurde shitake van Maoz was geweldig!). 🙂 Ik had er ook een vriendin teruggezien en zelfs één van mijn studenten Nederlands!   

Diezelfde periode ben ik ook met mijn familie naar Bokrijk geweest voor mijn verjaardag. Ik had een gids ingehuurd die ons dan een rondleiding gaf op het domein. Vooral ons bomma heeft er veel van genoten. Ze praatte er twee weken erna nog altijd van tegen Jan en alleman. 🙂 

Daarna heb ik nog een potluck en playfight georganiseerd voor vrienden, ook voor mij verjaardag (jawel, dit jaar deed ik redelijk wat verjaardags-evenementen). Het was enorm fijn om mensen te introduceren tot playfighting. Sommigen kunnen echt niet wachten om dit terug opnieuw te doen. 

En ja, post-corona, of dat dachten we toch, redelijk wat feestjes bijgewoond. Techno-feestjes vooral, want ik miste het dansen enorm.  

En ook “post-corona”, veel vrienden terug zien die ik al lang niet meer gezien had en nieuwe mensen leren kennen. Spijtig genoeg worden de maatregelen nu terug verstrengd omdat er weer enorm veel infecties van COVID zijn. Dus dat betekent terug even wat minder evenementen en vrienden zien… Laten we hopen dat dit niet te lang zal duren deze keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.