Cocoon modus, Brugge en Nieuw seizoen Op z’n Vlaams

5 dingen waar ik dankbaar voor ben:

Ik ben sinds een kleine week in ‘cocoon modus’ gegaan. Veel binnen zitten, thee drinken en gezellige muziek opzetten. Komt heel goed uit, want met de COVID omikron variant lijkt het momenteel een goed idee om terug een beperkt aantal mensen te zien en niet meer naar evenementen te gaan. 

Ik ben recentelijk naar Brugge geweest met een goede vriendin. Het was leuk om daar wat rond te lopen en de Kerstmarkt te doen. De kerstversiering maakte het toch net allemaal ietsjes gezelliger dan het al is. 🙂 

Ik ben begonnen met een nieuw podcast seizoen van ‘Op z’n Vlaams’! ^^ Het zat al een tijdje te kriebelen, maar het is er nu toch eindelijk van gekomen! De eerste aflevering geeft een update over de laatste maanden en gaat ook over de Vlaamse uitspraak. Ik kan niet wachten om met de tweede aflevering te beginnen! 🙂   

Ik blijf consistent workouts doen bij mij thuis en ik ben daar toch wel een beetje trots op dat ik die discipline heb kunnen behouden. Ik merk het resultaat ook langzaamaan: wat meer spiermassa en wat sterker dan voordien. 🙂

Ik kijk uit naar de feestdagen! Ook al zal het in beperkte kring zijn, het gaat fijn zijn om de familie terug te zien. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.